If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове, като давате мнение за окачване и ходова част, се дръжте малко резервирано.Може да е 100% каре, но око да види, ръка да пипне.Момчето само чака накой да му каже че може да излезе на магистралата, и да хукне.Обаче ако се пребие, вие няма и да разберете.
Момечто има глава на раменете си. Ако го е страх от това чукане да отиде в сервиз. Няма да му падне колелото. Незнам ти виждал ли си какво представлява карето и дали си пробвал да го разглобиш нарочно. Според мен ако го видиш и ти ще се успокоиш А дори и да стане нещо с карето каквото и да е няма да му падне колелото.
На мен ми звучи като каре.Ремонта може да е много евтин,ако се направи навреме.Може само маншона да е скъсан и да се нуждае само от маншон и грес.Иначе предполагам няма да има проблем да мине 1000 км колата,защото каретата са много издръжливи попринцип.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Почне ли да щрака по принцип няма спасение. С повече грес може да притъпи звука само.
Хубаво е да провери маншона де. Ако е скъсан да го смени преди да тръгне да пътува и въобще ако е скъсан не трябва да кара колата докато не се смени. Иначе ще ускори износването на карето. Ако е скъсан трябва да се измие каренцето хубаво, да се намаже с графитна грес и да се сложи пълен с грес маншон.
Абе то по симптомите наистина на каре/та отиват нещата, НО за да е 100% сигурен трябва да се мине наистина през сервиз. Иначе не е проблем за едно пътуване, ако е в начален стадий .
Ако се окаже, че е каре, колкото по-рано се смени толкова по-добре. Не е хубаво да се кара така, защото това започва да натоварва другото каре (това е екстремно динамично натоварване) и му скъсява ресурса. Абе нещата са навързани едно с друго и всяко отлагане на нещо може да доведе до повреда на друго и ненужни финансови разходи.
Пичове, като давате мнение за окачване и ходова част, се дръжте малко резервирано.Може да е 100% каре, но око да види, ръка да пипне.Момчето само чака накой да му каже че може да излезе на магистралата, и да хукне.Обаче ако се пребие, вие няма и да разберете.
Абсолютно подкрепям.....
Оем сам спомена ЩРАКА.
Аз ще спомена:
скърца
пука
тропа
вие
хрупа
и т.н.
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Момечто има глава на раменете си. Ако го е страх от това чукане да отиде в сервиз. Няма да му падне колелото. Незнам ти виждал ли си какво представлява карето и дали си пробвал да го разглобиш нарочно. Според мен ако го видиш и ти ще се успокоиш А дори и да стане нещо с карето каквото и да е няма да му падне колелото.
Какво е това, каре?За каре аса ли иде реч?
Oem, това което имам предвид е че след виртуална "диагностика", може да има неприятни реални последствия.Опитай се да вникнеш в написаното в предния ми коментар.
Какво е това, каре?За каре аса ли иде реч?
Oem, това което имам предвид е че след виртуална "диагностика", може да има неприятни реални последствия.Опитай се да вникнеш в написаното в предния ми коментар.
Вникнах. Да, добре го каза и си напълно прав по принцип Съгласен съм с теб.
Comment